.

.

New
Healeved Una Термална Шапчица За Коса-Аксесоари За Коса Микровълнови Печки Топла Шапка на главата си Шапка За коса и Лак За коса Кондиционирующая Шапчица За Коса Парна Ш?

Healeved Una Термална Шапчица За Коса-Аксесоари За Коса Микровълнови Печки Топла Шапка на главата си Шапка За коса и Лак За коса Кондиционирующая Шапчица За Коса Парна Шапчица За коса Нагревательная Шапчица Лак за Коса

BGN 15.99

Сума
На склад

Списък на пакетите 1 x Кондиционирующее топлина Характеристики - Цвят : Капачка за грижа за косата с леопардовым принтом - Вътрешна част от естествен ленено семе запазва равномерно топлината, като предоставя професионални резултати. -Един размер подходящ за загряване в микровълнова фурна за по-голямата част от обиколката на главата. - Материал : Памучен шапка с топъл. ТОПЛИННА КАПАЧКА - С гъвкав ръб, на осп се адаптира към всеки размер глава. - Преди да нанесете средство на светлите косми, поставете затоплена средство в микровълнова фурна за около 1 минута.ТЕРМОСТАТИРУЮЩИЙ КАПАЧКА - Вътрешна част от естествен ленено семе равномерно запазва топлината, осигурява професионални резултати.НАГРЕВАТЕЛЬНАЯ ШАПЧИЦА ЗА РАСТЕЖА на КОСАТА - шапка за душ с подово. - Размер : около 25x25x4 см, обвивка на косата. Шапка за душ с подово.КАПАЧКА ЗА ДЪЛБОКО КОНДИЦИОНИРАНЕ на КОСАТА - Неэлектрическая Безжична дизайн : не е необходимо в електрически розетках или батерии!.салонная шапчица за коса Позволява на любимото си средство за дълбоко инсталация проникне по-дълбоко, отколкото когато и да било.капачка за подгряване на косата е Суха, изтощена коса сега може да се спаси с помощта на шапки за коса.

Характеристики

New

Продукти в категория