.

.

New
SCDCWW Переноска за домашни любимци, Капсула, Преносим Переноска с мехурчета, Водоустойчив Прозрачен Дишаща Космически Раница-Капсула, Куче, Кученца, Животни, Разходк

SCDCWW Переноска за домашни любимци, Капсула, Преносим Переноска с мехурчета, Водоустойчив Прозрачен Дишаща Космически Раница-Капсула, Куче, Кученца, Животни, Разходки на открито (Цвят: B)

BGN 31.65

Сума
На склад

♥♥ Раницата има 2 големи предни джоба, в които можете да съхранявате закуски за домашни любимци и малки предмети, освобождавайки ръцете си. Поради различни разрешаване на компютърни монитори може да има някои различия в цвета.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часовпримечание : 1.♥♥ Дизайн полусферического прозрачен прозорец, може да се промени през лятото, за да изчистите главата си домашен любимец.Той разполага с 2 ципа с няколко дупки за въздух отстрани, 2 филтъра отстрани и 3 отвори за въздух отпред, което осигурява комфорт и дишане на вашия домашен любимец. ♥♥ Регулируем обтегач на мека раменна рамо е по-удобно и намалява теглото на рамото.Нашата чанта за домашни любимци е подходящ за повечето кученца, котки и други малки домашни любимци.Ако все още се притеснявате за скучни куче у дома, когато пазарувате, ако все още се притеснявате за това, за да я вземете със себе си, но това е неудобно, тогава тази чанта може да е за решаване на проблемите си и сложи кучето си в раницата и я понесе.Можете да видите прекрасния свят заедно със себе си. Моля, първо измерете размера и теглото на вашия домашен любимец. ♥♥ Раница е изработена от плат, който е по-дишащи от други материали. Моля, мярка на вашия любимец, преди да купите. Вътре домашен любимец има фиксирана обтегач, предотвращающая му бягство.Описание на продукта Кучета удобно да излиза навън.Пътуване с домашни любимци в джоба си, можете да спестите повече енергия.Мрежест дизайн, дишащи и удобни, подходящи за всички сезоновпримечания1.

Характеристики

New

Продукти в категория