.

.

New
Титуляр ножици, Контейнер за Ножици в Фризьорски салон, Поставка за Ножица за Подстригване на Коса, Безопасна за Домашен салон (зелен)

Титуляр ножици, Контейнер за Ножици в Фризьорски салон, Поставка за Ножица за Подстригване на Коса, Безопасна за Домашен салон (зелен)

BGN 3.33

Сума
На склад

Той се състои от хиляди дълги плавниците и може здраво, за да запази ножици всеки формы3Характеристики : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.13 Вид : Държач за ножици Обхват : Фризьорски салон, семейна Опаковка в комплекта : 1 х стойка за ножица (не включва ножици) Забележка : 1.Благодаря ви за отделеното понимание2. Този държач за ножици, предназначени за гарантиране на сигурността на вашите ножици и тяхното предотвратяване на повреждения2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. Постоянно стойте на всяка равна повърхност с противоскользящим дизайн на дъното 5.Размер : 8 * 8 * 10. Идеален подарък от фризьорски салон и интериор вашия фризьор Спецификации : Цвят : зелен, бял, черен (по желание)Размер : 8 * 8 * 10. Четината може да се снима и да се почистват, което осигурява по-голяма система за съхранение, в сравнение с традиционните поставка за ножниц4.Той се състои от хиляди дълги плавниците и може надеждно да заснемат ножици всяка форма.Този държач за ножици, предназначени за гарантиране на сигурността на вашите ножици и предотвратяване на тяхното увреждане.

Характеристики

New

Продукти в категория