.

.

New
Кобур за Фризьорски Ножици QULACO с Колан, Прозрачна Чанта за Ножици Материал За защита на околната среда 7-18 Щеки, Джобове за Ножици, Торбичка за Коса, Кобур за Ножици, ?

Кобур за Фризьорски Ножици QULACO с Колан, Прозрачна Чанта за Ножици Материал За защита на околната среда 7-18 Щеки, Джобове за Ножици, Торбичка за Коса, Кобур за Ножици, Държач за Фризьорски салон Чанти

BGN 40.69

Сума
На склад

Сложи си най-важните инструменти на рамо, незаменими инструменти за фризьорски салони ♥ Чанта за ножици голям капацитет дизайн : идеален за фризьорски салони, тъй като в нея можете да съхранявате различни ножици за коса, гребени, игли за коса и други инструменти серия. ♥ Многофункционален калъф за ножица : здрав и прост стил, специално проектирани за фризьори, фризьорски салони, стилисти за грижа за домашни любимци (само чантата, вътре в чантата няма инструменти). За проблеми като екран и осветление на снимане, има ли разлика в някой цвят.♥ Калъф за ножица Материал : Плат избран от TPU, кожата е мека, тънка и здрава, водоустойчива и устойчива към бръчки.Обърнете се към самия продукт, който сте получили, моля, разберете това, преди да закупят. ♥ Калъф за ножица Материал : Плат избран от TPU, кожата е мека, тънка и здрава, водоустойчива и устойчива към бръчки. ♥ Поясная чанта за ножици за Лесно почистване : Висококачествен плат за лесно почистване, пряко протирание, изискана декорация допринасят за отлично представяне, а по линия на шиене е много тънка и чиста. ♥ Многофункционален калъф за ножица : здрав и прост стил, специално проектирани за фризьори, фризьорски салони, стилисти за грижа за домашни любимци (само чантата, вътре в чантата няма инструменти).Удобен за потребителя дизайн с внимание към детайлите.Дизайн на джоба сверхбольшой капацитет лесен и щедър. ♥ Чанта за ножици голям капацитет дизайн : идеален за фризьорски салони, тъй като в нея можете да съхранявате различни ножици за коса, гребени, игли за коса и други инструменти серия.Сложи си най-важните инструменти на рамо, незаменими инструменти за фризьорски салони.Удобен за потребителя дизайн с внимание към детайлите. ♥ Лек калъф за фризьорски ножици : Компактен и компактен дизайн, в него можете да съхранявате всичко, което ви е нужно, и това е идеалният инструмент за фризьори.

Характеристики

New

Продукти в категория