.

.

New
Облекло за Безволосых котки - Дышащее Пролет-Есен Памучно Вельветовое Рокля с Пола с Флорални Принтом, Елегантен Романтична Жилетка за Момичета, Майк на мека Брете?

Облекло за Безволосых котки - Дышащее Пролет-Есен Памучно Вельветовое Рокля с Пола с Флорални Принтом, Елегантен Романтична Жилетка за Момичета, Майк на мека Бретельке за Сфинксове, корниш Рексов, Девин Рексов, Петерболдов

BGN 6.53

Сума
На склад

- Температура от 10-15 градуса, те трябва да носят дебели памучни палтоКАЧЕСТВО : Изработен е от 100% качествен памук.Как да изберете Дрехи за Бесшерстной Котка? - През лятото ние трябва да ги обличам или да се държат далеч от пряка слънчева светлина, за да предпазват от слънчево изгаряне. - Да ги готин на външен вид е много подходящ за преобличане и фотография.Затова дрехи, от висококачествени материали, напълно е необходима за тяхната защита и декорация.размер : на Разположение на всички размери. - Температурата е под 10 градуса, те трябва да се носят зимни яке с памучна подплата.Лесно е избран за всекидневна употреба.Също е добър реквизит за снимки на котки в празнични дни. ПОРОДАТА : Това е една модерна рокля за домашни любимци подходяща за котки от-сфинксам, девин рексам, корниш-рексам и петерболдам.Характеристики : Материал : 100% памук/велур Дебелина : плътна Сезони : пролет, есен Грижи за пране : Машинно пране, изсушаване на въздуха, за увеличаване на срока на експлоатация на Информация относно размера : * тази рокля е идеален за котките породи сфинкс, девон рекс, корниш рекс и Питър плешив котка.Не се притеснявай за това.Ние избираме плат, който е най-подходящ за кожата си.Осигурява защитна бариера от контакт език с кожата, който е причинил загуба на коса. гаранция за удовлетвореност : Ние много ценим нашите клиенти и искаме да сте напълно удовлетворени от своята покупка.Дишаща и лека, приятна за кожата, удобен за лятна ежедневието.Защо Безволосой Котката трябва да се носят дрехи? - Без защита на котешка вълна бесшерстная котка сфинкс е много чувствителен към температура и лесно поранить. * Ако някоя от измерването са "между" два размера, изберете по-голям размер.Идеален подарък : Идеален топ на домашни животни, подходящ за ежедневна употреба навън, на открито, за спорт, пътувания пролет-лято, подарък за вашето малко cutie.

Характеристики

New

Продукти в категория