.

.

New
за новия iPad Pro 11-инчов калъф 2021 (3-то поколение)/2020 г. (2-ро поколение) с държач за моливи, smart-калъф за iPad [Поддръжка на Touch ID и автоматично събуждане/сън] с автоматично за?

за новия iPad Pro 11-инчов калъф 2021 (3-то поколение)/2020 г. (2-ро поколение) с държач за моливи, smart-калъф за iPad [Поддръжка на Touch ID и автоматично събуждане/сън] с автоматично зареждане с молив на 2-то поколение

BGN 0.67

Сума
На склад

Описание : Заглавие : калъф за Apple i Pad pro 2021 (3-то поколение)/2020 гИмате въпроси?Свържете се с нас 1. Работи ли функцията за автоматично събуждане / сън?Автоматична Функция за събуждане / сън : автоматично събуждане и превод на вашия i Pad в режим на заспиване чрез отваряне или затваряне на капака. (2-ро поколение) 【Размер на дисплей : 11 "】. (Моля, обърнете внимание : за да намерите настройките на Дисплея и яркост -Заключване / отключване, плъзнете бутона за заключване и отключване, за да се превърне в зелено, след което функцията " smart wake-sleep ще бъдат включени).Пратката включва : 1 х калъф за Apple i Pad Air4. 【Интелигентен автоматичен режим на заспиване / събуждане】 Вградени магнити осигуряват бързото включване на функцията за автоматичен режим на сън /събуждане, всеки път.Точни деколтета : - Точно деколтета осигуряват пълен достъп до всички функции (бутони, колонки, камери,) Пълна защита : - устойчив на удари покритие за защита от удар и падане, от износване, надраскване, прах и повреди. 【Пълна защита】 е Изработен от здрава изкуствена кожа отвън, с мека подплата от микрофибър и покриване на мека задна част от TPU, този калъф осигурява пълна защита на тялото от пръстови отпечатъци, удари, драскотини и прах. (2-ро поколение) 【Размер на дисплей : 11 "】 Материал : изкуствена кожа и материал tup.Това помага да се удължи времето на автономна работа на вашия i Pad.

Характеристики

New

Продукти в категория