.

.

New
Вязаный Пуловер за Кучета, Сладък Вязаный Жилетка за Кучета, Класически Топли Зимни Дрехи за домашни Любимци, Облекло за Кучета (Малки, Кафе)

Вязаный Пуловер за Кучета, Сладък Вязаный Жилетка за Кучета, Класически Топли Зимни Дрехи за домашни Любимци, Облекло за Кучета (Малки, Кафе)

BGN 1.33

Сума
На склад

[Машинно пране] : по-Добре е ръчно пране, машинную пране подобен цвят в студена вода и сушене на перална машина [Класически пуловери за домашни любимци] : Облекло за кутрета кучета класически дизайн. [Размер] : имаме 6 размера по избор, които са подходящи почти за всяка порода кучета или котки. [Размер] : имаме 6 размера по избор, които са подходящи почти за всяка порода кучета или котки.Съхранявайте на вашия домашен любимец по-топло и милее. [Дизайн] : Класически дизайн turtlenecks може не само да даде на кучето, с модерен външен вид, но и я затопли, меко докосване я прави удобна.Но преди покупката е препоръчително да се измери размерът на вашия домашен любимец.Съхранявайте на вашия домашен любимец по-топло и милее.Модерен и просто.Дизайн без ръкави е много удобно да се носят или да се свали.Всеки наш пуловер е изработен от висококачествен материал и най-добра задължителни.Топъл, мек и лек.Всеки наш пуловер е изработен от висококачествен материал и най-добра задължителни. [Машинно пране] : по-Добре е ръчно пране, машинную пране подобен цвят в студена вода и сушене на перална машина. [Дизайн] : Класически дизайн turtlenecks може не само да даде на кучето, с модерен външен вид, но и я затопли, меко докосване я прави удобна.Нашите блузи са добре зашити, благодарение на гъста стежкам им е лесно да се скъса, този пуловер ще продължи с кучето си много зими.Нашите блузи са добре зашити, благодарение на гъста стежкам им е лесно да се скъса, този пуловер ще продължи с кучето си много зими.

Характеристики

New

Продукти в категория