.

.

New
Поставка за микрофон Tlingt, Поставка за микрофонной мряна с телескопическим за монтиране на стена, Водоустойчив защитна чанта за съхранение и пътуване, удобна перен?

Поставка за микрофон Tlingt, Поставка за микрофонной мряна с телескопическим за монтиране на стена, Водоустойчив защитна чанта за съхранение и пътуване, удобна переноска, със скоба за микрофон.

BGN 14.93

Сума
На склад

【Телескопична стрела】 Дължина выдвижного и подвижни лост стрели регулира от 16,9 " / 43 см до 30,5 "/ 77,5 виж Това е здрава и универсална стойка за микрофон с изключително компактен дизайн, което лесно се опаковат, транспортират, за да персонализирате и се оттеглиТой дори идва с отлична водоустойчива чанта за носене, която съхранява и защитава стойка. 【УЛТРА ЗДРАВА основа】 База се простира по-далеч от други микрофонные влакчета, създавайки сверхпрочную и стабилна основа. 【РАЗЛИЧНА ВИСОЧИНА】3-секционни валове осигуряват достатъчна височина за пеене или изяви в изправено или заседнал височина за игра на инструмент.【ПРЕНОСИМ】 Изключително компактен, побира в раница, подходящ за музиканти, които са винаги в движение.Тази преносима стойка за микрофон, идеален за участия в кръчмата, за домашна употреба, живи изпълнения и речи на публично място. 【Универсален дизайн】 Штативная стойка за микрофон, свалете лоста на щанга, използвайте като пряк стойка за микрофон. Той е подходящ за музиканти, които са винаги в движение.

Характеристики

New

Продукти в категория