.

.

New
калъф за Samsung Z Flip 4, калъф Galaxy Z Flip 4 за жени, квадратен, с пайети, Стилен, ретро-устойчив на удари Защитен калъф от TPU с пръстен-стойка за Samsung Galaxy Z Flip 4 (2022) (розова пеперу?

калъф за Samsung Z Flip 4, калъф Galaxy Z Flip 4 за жени, квадратен, с пайети, Стилен, ретро-устойчив на удари Защитен калъф от TPU с пръстен-стойка за Samsung Galaxy Z Flip 4 (2022) (розова пеперуда)

BGN 9.33

Сума
На склад

защита на бутоните, ръбове, ъгли, задния панел и дисплей от драскотини и паданеЛуксозен дизайн : Този калъф за Google 7 pro е с приятен дизайн във формата на пеперуда, квадратни ръбове и четири противоударными ъгли и бутони.Моля, обърнете внимание на втората снимка сравняване на модели на мобилни телефони, предоставени от нас, за да изберете калъф за Samsung Galaxy Z Flip 4 5 G.Инсталиране на поставка за пръстени, така че телефонът да не соскальзывал при гледане на видео-или повикване.Уникален и сладък стил на дизайна се отличава с вашия мобилен телефон от други. Mailto : 1 * Калъф Samsung Z Flip 4 1 * Защитен калъф Samsung Z Flip 4 с околовръстен стойка за тежки условия на работа * Полнокадровая защита от надраскване и допълнителна противоударная амортизирующая метална възглавница, подсилени ъгли могат да абсорбира силата на удара при падане на телефона. * Конструкция за защита на камерата позволява сбогува с драскотини и кал върху стъклото на камерата. * Лъскава фигура на повърхността и квадратни ръбове придават на телефона си с необичаен външен вид и осигуряват пълна защита на корпуса на вашия мобилен телефон.Цвят може да изглежда различно (по-тъмен или по-светъл) на различни устройства. * Фини метални бутони и точни деколтета, уголемени пристанища с вдигнати краища и симпатична покритие за бутоните осигуряват допълнителна защита.

Характеристики

New

Продукти в категория