.

.

New
Панделки за коса със Сладолед за Момичета, 4 бр. Летни Фиби за Коса с Блестящи Панделки, CN, Лъскави Панделки от Крокодилска кожа за Деца, Панделки за момичета, Дамски ?

Панделки за коса със Сладолед за Момичета, 4 бр. Летни Фиби за Коса с Блестящи Панделки, CN, Лъскави Панделки от Крокодилска кожа за Деца, Панделки за момичета, Дамски Аксесоари за Коса за Рожден Ден

BGN 2.67

Сума
На склад

Дължината на всеки бантика за коса 3 инча, ширина 2 инчаСладолед - лятото е любимо лакомство на деца, лъкове за момичета, направени под формата на елемент на дизайна, ще позволят на децата така силно се влюби им!.Това никога не е искал тези стилни аксесоари, както и лъкове за коса за момичета с малки деца, без съмнение, ще отпусне вашето дете от тълпата най-очарователен начин.!!!Те са опаковани, внимателно предпазват косата деца!!!!Съответствие за деца не изчезват, не са токсични и безопасни за вашето дете, за да може уверено да ги използват. ?【Комплектът включва】Вие ще получите 4 бантика за коса за момичета от сладолед със същия стил, но с различни цветове.Придайте на косата усещане за сексапил и чар с помощта на нашите бантиков за момичета от сладолед. ?【Сигурен и издръжлив】 Нашите лъкове за коса са изработени от висококачествена блестяща кожа и здрави скоби от кожа на алигатор. Валентин, партита и още много други.?【Модерен дизайн】 Украсете летен стил на вашето дете с нашите блестящи лъкове hiar на тема сладолед!Разработени, за да децата е готино и модерно в топлото време на годината, тези лъкове блестят на слънцето, което ги прави изключителен аксесоар.

Характеристики

New

Продукти в категория