.

.

New
Калъф Airpods 2/1, Калъф Kawaii Airpods 1/2 с хубави 3D Модел, устойчив на удари Защитен Мек Силиконов калъф Airpod с брелком за чаша с напитка за зареждане на Apple AirPods (кафява кафеена ?

Калъф Airpods 2/1, Калъф Kawaii Airpods 1/2 с хубави 3D Модел, устойчив на удари Защитен Мек Силиконов калъф Airpod с брелком за чаша с напитка за зареждане на Apple AirPods (кафява кафеена чаша)

BGN 0.67

Сума
На склад

【Многофункционален】 Точен силует порт за зареждане осигурява удобно и безпроблемно зареждане, която е съвместима с безжично зарежданеПри случайно падане на корпуса Airpods 2/1 равномерно разпределя силата на удара в тялото, това ще корпус Air Pods 2/1 от повреди. 1 * Хуманен дизайн—Долната канавка осигурява лесен достъп до порт lightning, не трябва да се извадят калъф за зареждане.Комфортно и меко усещане. 【Отлична конструкция за защита от падащи】 Този стилен калъф за слушалки напълно укутает си Airpods 2/1.【3 D Мультяшная форма】 Това е много луксозен и уникален cartoony калъф за Airpods 2/1, благодарение на което калъф за зареждане на Airpods2 / 1 изглежда красиво и пъстро, много подходящ за момичета, деца и юноши. 1 * Силиконов калъф Airpods 1/2 — Изработен от висококачествен силиконов материал, лек и приятен на допир.Може да защити вашите Apple Airpods 2/1 още от прах, мръсотия, надраскване и удари.Описание на продукта Подходящ за седалките за зареждане на Airpods 1 и Airpods 2 Подробно описание на : 1 * Стилен дизайн—3 D cartoony дизайн на растенията и животните, прави си калъф за Apple Air Pods по-атрактивен и уникален. 【Висококачествен силикагел】 Материал, използван в този джоба, изработена от висококачествен мек силиконов материал, който е траен и не се поддава на деформация.

Характеристики

New

Продукти в категория