.

.

New
Универсални с висока производителност ножица (с поддръжка на кевлар), мулти-функционални, изработени в Япония. Инженеринг на ph-56 (жълт)

Универсални с висока производителност ножица (с поддръжка на кевлар), мулти-функционални, изработени в Япония. Инженеринг на ph-56 (жълт)

BGN 1.00

Сума
На склад

Устойчив на ръждаРазвива се режат различни "сложни" материали, включително кевларовое влакна (виж галерия).Остриета са като наноразмерные (много малки) бър за рязане на материали като влакна и PET (пластмаса), така и на необработени парченца отзад, които твърдо държат на по-дебели материали, като например електрически кабел и въже, в процеса на рязане.Ножици Engineer ph-56 Tetsuwan - това са универсални ножици японски производство.Специално разширения "възглавница за палеца" на дръжката - позволява да положим максимално усилие палеца при рязане. - моля, обърнете се към галерията на продукти за получаване на "най-добрата" режещата способност). нож от неръждаема стомана с дебелина 2,5 мм, като с "нано", така и с големи назъбени (отзад). на рукоятках се използва накладывающаяся "защита за пръстите" за безопасна работа (предпазва от притискане на пръстите).Подходящи за електрическа работа, градинарство, ползване на кухня, риболов, общ офис приложения и много други!Може да пререже много различни сложни материали (като електрически кабел, кожени колани, кевиаровое влакна, въжета и т.

Характеристики

New

Продукти в категория