.

.

New
Куки ZUKEEGG за окачване на 2/4/6 бр., Здрав, Не Оставяйки и следа от търтей, мощен кука с суперзамком, Тежки Вакуумни Душ кабина, максимално натоварване 2 кг (Цвят: синьо ра?

Куки ZUKEEGG за окачване на 2/4/6 бр., Здрав, Не Оставяйки и следа от търтей, мощен кука с суперзамком, Тежки Вакуумни Душ кабина, максимално натоварване 2 кг (Цвят: синьо размер: 2 бр.)

BGN 36.70

Сума
На склад

■ Лесно понасят тегло, е подходящ за окачване на тежки предмети и лесно да се пренася 3 кг ■ Четири цвята, многоцветное комбинация, винаги има и такъв, който е подходящ за вас., Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ Лесно понасят тегло, е подходящ за окачване на тежки предмети и лесно да се пренася 3 кг. ■ Подходящ за подходящ е за хол, спалня, баня с тоалетна. ✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т. ■ Може да се използва за съхранение на кърпи, чанти, дрехи, шапки и други артикули.✦Широко се използва върху различни повърхности, като дърво, плочки, керамика, метал, пластмаса и т., Особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките. ■ Четири цвята, многоцветное комбинация, винаги има и такъв, който е подходящ за вас. ■ Може да се използва за съхранение на кърпи, чанти, дрехи, шапки и други артикули. ■ Подходящ за подходящ е за хол, спалня, баня с тоалетна.

Характеристики

New

Продукти в категория