.

.

New
Promini Дървена Табела в рамка Селска къща Семеен Стенен декор Арт Наум 1: 3 Господ бавен на гняв и Велик в сила и Бяло-C4 Вдъхновяващи цитати 33x55 см (13x22 инча) Украса на ста?

Promini Дървена Табела в рамка Селска къща Семеен Стенен декор Арт Наум 1: 3 Господ бавен на гняв и Велик в сила и Бяло-C4 Вдъхновяващи цитати 33x55 см (13x22 инча) Украса на стаята

BGN 2.33

Сума
На склад

? Тази уникална дървена табела ръчно изработени ще бъде красиво изглежда в дома си ? доставка 2-3 седмици (доставка 3-4 седмици, за по-отдалечените райони). ? 33x55 см (13x22 инча), тази вдъхновяваща дървени стенни табели лесен за използване, вие можете да се закача директно на много места, благодарение на качествено гвоздям на обратната страна, които ще ви помогнат да спестите време и енергия, или просто да я сложи на масата, който е достатъчно як, за да устои на всяка гладка повърхност. ? Предлага в няколко цвята на рамката.Супер добра идея за подарък, всички се радвате на този декор от Писанията.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние ще ви помогнем по всички възможни начини. ? Предлага в няколко цвята на рамката. ? Е направена от рамка от масивна дървесина и табла МДФ, UV-прозрачна печат, отпечатан текст не е беля.Можете да ни информирате, какъв цвят на рамката предпочитате, чрез имейл, в противен случай ще бъде изпратен цвят по подразбиране (както е показано).Можете да ни информирате, какъв цвят на рамката предпочитате, чрез имейл, в противен случай ще бъде изпратен цвят по подразбиране (както е показано).Супер добра идея за подарък, всички се радвате на този декор от Писанията.? Е направена от рамка от масивна дървесина и табла МДФ, UV-прозрачна печат, отпечатан текст не е беля.

Характеристики

New

Продукти в категория