.

.

New
Съвместим с OnePlus 9 OnePlus9 чанта-портфейл 5G и защитно фолио за екран от закалено стъкло, флип-надолу капака, държач за кредитни карти, поставка, калъфи за мобилни телефо?

Съвместим с OnePlus 9 OnePlus9 чанта-портфейл 5G и защитно фолио за екран от закалено стъкло, флип-надолу капака, държач за кредитни карти, поставка, калъфи за мобилни телефони One Plus9 On 1 Plus One 1plus+ 1+ 1+9

BGN 2.67

Сума
На склад

【Следпродажбено обслужване】 : Ако не сте доволни от получените стоки и избягване на загубите си, моля, свържете се с нас навреме, ние веднага ще се разберем с вас по конкретни проблеми (повторно изпращане на стоката/прав възстановяване /връщане и възстановяване)【Предпоставка включва 】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. + подвижна каишка за китката. 【Подарък】 : Ние ще изпратим на калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. 【Съвместими модели】 : Съвместим само с One Plus 9 / One Plus 9 5 G, не е съвместима с други устройства. + подвижна каишка за китката, 1 бр.【Съвместими модели】 : Съвместим само с One Plus 9 / One Plus 9 5 G, не е съвместима с други устройства. 【Държач за карти】 : 3 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без да се отстранява в чантата си навън.ГАРАНЦИЯ : * БЕЗПЛАТНА подмяна * или * ПЪЛНО възстановяване * на дефектни стоки, ако имате някакви съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви дадем задоволителни решения. 【Премиум услуга】 : Asuwish осигурява 24-часово професионално и приятно обслужване на клиенти.

Характеристики

New

Продукти в категория