.

.

New
Чанта-портфейл ZVE за iPhone 13 с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация, Кожен калъф с цип с каишка на китката, Защитен калъф-чанта за жени, който е С?

Чанта-портфейл ZVE за iPhone 13 с притежател на кредитна карта с радиочестотна идентификация, Кожен калъф с цип с каишка на китката, Защитен калъф-чанта за жени, който е Съвместим с iPhone 13 6.1 (2021)- Черен

BGN 11.20

Сума
На склад

Точно подрязване улеснява достъпа до нея (В комплекта не е включена каишка през рамото си). ➤ Просторен портфейл : дизайнерски портфейл е оборудван с 4 джобове за карти, са подходящи за носене на улицата, кредитни карти, пари и ключове. ➤ Каишка за китката : подвижна каишка за китката за по-удобно носене. ➤ гаранция 180 дни : При възникване на евентуални проблеми с продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас.➤ Съвместима модел : съвместима само с i Phone 13, 6,1 инча, 5 G, 2021 година на издаване. ➤ Подплата със защита от радиочестотна идентификация : нашите портфейли блокират диапазон 13,56 Mhz, защитава от кражба на данни от RFID скенери. ➤ Допълнителна защита на екрана и камера : стърчащи уши 0,05-0,08 инча екран и камера за защита на камерата и предния панел на вашия телефон.

Характеристики

New

Продукти в категория