.

.

New
AUHX Закачалка За съхранение в Гардероба, Кука за Кабинет, Устойчиви на Корозия, е Тънка Работа, Здрав Дебел Дизайн за Кухня (Бял)

AUHX Закачалка За съхранение в Гардероба, Кука за Кабинет, Устойчиви на Корозия, е Тънка Работа, Здрав Дебел Дизайн за Кухня (Бял)

BGN 33.17

Сума
На склад

Изящна изработка : Производство на боядисване на желязо, не е лесно ръждясва, не е лесно да се повреди, срок на годност 130 г / 4,6 грама съдържание на Пакета : 1 кука x Cabinet.Параметри : Тип на продукта : Кука за кабинет Материал : Желязо Размер на продукта : прибл.Удебелена конструкция : Кука утолщен, за да съответства на разделителна стена, която лесно се деформира и да се измести. Употреба : подвешивается на преграда на гардероба си за разширяване на пространството за съхранение на прибори, като чаша и шпатула. Отличен избор : с дупки отгоре, му е лесно да оздравее.Това е чудесен избор за съхранение в кухнята и шкафовете.Това е чудесен избор за съхранение в кухнята и шкафовете. 27 x 7 см / 10,6 x 2,8 Определяне : Подвешивается на преграда на гардероба си за разширяване на пространството за съхранение на чаши, плешки и други кухненски съдове и прибори Тегло : прибл. Без пирони : без пробиване, без пирони, както за вмъкване, така и за употреба, без да се уврежда стените, лесен за използване и монтаж. Изящна изработка : Производство на боядисване на желязо, не е лесно ръждясва, не е лесно да се повреди, срок на годност.Употреба : Подвешивается на преграда на гардероба си за разширяване на пространството за съхранение на прибори, като чаша и шпатула.

Характеристики

Item Type:
Cabinet Hook
Material:
Iron
Product Size:
Approx. 27 x 7cm / 10.6 x 2.8in
Function:
Hung on the Partition of the Cabinet to Expand the Storage Space and Store Cups, Spatulas and Other Kitchen Utensils
Weight:
Approx. 130g / 4.6oz
Package List:
1 xCabinet Hook:
New

Продукти в категория