.

.

New
Риза за Бесшерстных котки Bonaweite Sphynx, Тениски, поло с коте Корниш Рекс с ръкави, Дишаща Пуловер с яка за котки, Очарователен Дрехи за котки Peterbald, Жилетка, Пижамный Гащ?

Риза за Бесшерстных котки Bonaweite Sphynx, Тениски, поло с коте Корниш Рекс с ръкави, Дишаща Пуловер с яка за котки, Очарователен Дрехи за котки Peterbald, Жилетка, Пижамный Гащеризон за целия сезон

BGN 44.34

Сума
На склад

Bonaweite е с високо качество и отлично обслужванеПри температура под 10 градуса, те трябва да носят зимни яке с памучна подплата.При температури над 25 градуса добър избор ще тънки тениски или елеци.Ние се стремим различните предложения за усъвършенстване на продукти, за да ги влиятелни, иновативни и прогресивни.По този начин, висококачествени памучни дрехи съвсем е необходимо за тяхната защита и декорация .Защита на кожата (слънчеви изгаряния, мръсотия, прах, студ).Ние сме специализирани в здраве и дрехи котките породи сфинкс, корниш рекс, девон Рекс, Петерболд.Ако живеете в топъл район, добър избор ще жилетка, тениска, рокля, пола или пижама.Дебелина : Тънка.Абсорбира масло за тяло (помага при ежедневно строителните).Подсушете апартамент в сянка.Меки, дишащи и удобни.Материал : 100% памук.Температури от 10-15 градуса, те трябва да носят дебели памучни палто.Модерен, красив, мил и привличане на внимание.Облекло с извита форма, подходяща по размер кошачьему тяло. ♥♥ Безволосые котки носят дрехи, които могат не само да ги успокои безпокойство, но и за предотвратяване на дневната повръщане. ♥♥ Идеално за партита, снимки и ежедневно носене. ♥♥ Ако вашето малко момче, на което-това е алергична реакция, това означава, имате нужда от риза, която не позволявала да му даде твърде много задирать гърдите и ръцете.През лятото трябва да ги или да се държат далеч от пряка слънчева светлина, за да предпазват от слънчево изгаряне.Температура от 15-25 градуса, те трябва да се носят памучни палто със средна дебелина.Техните готин на външен вид е много подходящ за преобличане и фотография.Ако живеете в обикновено студен район, запасете се с няколко пуловери. Това са работи за вашата котка, страдаща от ОКР, която вылизывает.През зимата много нужда от топли дрехи, за да те не простудились и не се замразява.Това може да попречи на алергии и намаляване на тревожността на по-голямата част от времето. Сезони : Пролет, лято, есен.Също е добър реквизит за снимки на котки в празник seasons. ♥♥ Перфектният подарък за вашето малко мил домашен любимец.Те се нуждаят от много упражнения и е добре да се ползват слънцезащитни продукти в горещото време.

Характеристики

New

Продукти в категория