.

.

New
Основната Крушка PEESIN E26 захранван от Батерии, 2 Комплекта електрически Крушки, работещи на Батерии, Безжична Крушка на Батерии, Крушки с дистанционно управление, ел?

Основната Крушка PEESIN E26 захранван от Батерии, 2 Комплекта електрически Крушки, работещи на Батерии, Безжична Крушка на Батерии, Крушки с дистанционно управление, електрически Крушки, работещи на батерии тип АА,

BGN 8.35

Сума
На склад

Възмущение от властта?Това вече не е проблем!Спестете време при често зареждане и подмяна на : вкручивающаяся крушка с батерии тип АА може да работи в продължение на 120 часа, което е по-издръжлив, отколкото крушка с батерии тип ААА (батериите в комплекта не са включени).С основание дължина 1,78 инча крушки с дистанционно управление можете да вкручивать в стенни аплици, всяка форма, в непосредствена близост до с лампа, окачена лампа и т.Работете по всяко време : крушка с батерии не се изисква за свързване на някакъв тел, все още може да работи при спиране на тока. A : Да, 1 дистанционно управление може да управлява 2 крушки пък light. 2 x дистанционно управление.Крушки PEESIN, захранван с батерии са подходящи за всички обекти стандарт на САЩ E26, не се нуждаят от проводном свързване, просто прикрутите крушка от батерията към източник на захранване или не е близо до розеткам тела, тя ще се излъчва ярка светлина. Въпрос : Ще има ли батарейные електрически крушки за лампи и работи с всеки осветительным уред?. 【Основа и прилагането на E26】 е Подходящ за всички контакти E26 американския стандарт и е съвместим с различни лампи. Няма кабели, никакви средства не се изисква, крушки, работещи на батерии може лесно винт по всяко стенни аплици, в близост до с лампа, окачена лампа и т.Пратката включва : .В : Може ли 1 на дистанционното управление управлява 2 крушки, работещи на батерии?. 【Лесна инсталация】 Кабелна връзка не е необходимо инсталиране на проста : просто завийте крушка с батерии в гнездото на лампата, тя веднага ще искрят с ярка светлина.Отговор : Ако вътрешната част на абажура е твърде тесен, за да винт лампата пък light, вие можете да я използвате с удлинителем e26. 1 x Спецификация.A : Да, лампа с батерии може да вкручивать във всички основни тела E26.Източник на захранване не е необходимо включване на светлината, когато и където ви е необходимо. Ако светлината е прекалено голяма, за да може да бъде винт, можете да го използвате с удлинителем-адаптер. 【3 Цветова температура】 за Включване/изключване, и цветовата температура също може да се сменят с натискане на led крушки, захранвани от батерия.

Характеристики

New

Продукти в категория