.

.

New
visesunny Весела Коледа, Подложка за Коледната Елха с Птица Кардинал и Падубом, Непромокаема Подложка за Подложки под Елхата, Защита за секс под Коледна Елха, Впитывающ?

visesunny Весела Коледа, Подложка за Коледната Елха с Птица Кардинал и Падубом, Непромокаема Подложка за Подложки под Елхата, Защита за секс под Коледна Елха, Впитывающий Подложка за Подложки под Елхата, Подложка за

BGN 9.33

Сума
На склад

нПодложка за елхи от visesunny задържа влага, четири пъти повече от теглото му, и в повечето случаи тази влага да се изпари до следващия период за поливане. ? Материал премиум-клас : Изработен е от полиестер, супер мека гъба и водоустойчива материя от алуминиево фолио, която може да ви спаси пода сух и чист след поливане на растения.Устойчивост на атмосферни влияния и износване.Този кръгла мат с диаметър около 30 сантиметра лесен за почистване (не изчезва в колата, просто протирается) и се отличава с дълготрайност, което го прави незаменим аксесоар за празнуване на Хелоуин / Деня на благодарността / Коледа.Този килим е добре направен и лесно се намира в непосредствена близост до основата на дървото.Подложка за коледно Visesunny е предназначена за защита на паркет и килими от разлята вода и генерира дефекти, както и надраскване на паркетном пода, свързани с изрязване на коледни елхи.Лесно се сгъва и съхранява за многократна употреба.Мат се състои от две меки полиестер и губчатых материали, разделени с алуминиево фолио (не е порест бариерен материал).Атрактивни, обратими, персонални подложки може да се използва с реални или изкуствени елхи, а също и като традиционна елочной поли, което ги прави много функционални и официални допълнение към всеки празничната декора. ?- Добри накити : За възрастни/деца /на домашни любимци, през зимата пола във вид на елхи топла и мека. пълен голям размер 28,3x28,3 инча са най-подходящи за коледни елхи размер от 5 до 7 метра, и можете да поставите коледни подаръци на подложки за коледната елха.

Характеристики

New

Продукти в категория