.

.

New
Смесители SAHROO, Смесител за мивка, Наскоро Инсталиран На Бортике, Настъргано Масло Бронзов Смесител за Баня с Водопад, Двойни Дръжки, Миксер на Три Дупки за Баня, Кух?

Смесители SAHROO, Смесител за мивка, Наскоро Инсталиран На Бортике, Настъргано Масло Бронзов Смесител за Баня с Водопад, Двойни Дръжки, Миксер на Три Дупки за Баня, Кухня /Прозрачен

BGN 188.89

Сума
На склад

➹Кран за топла и студена вода.➹Уникален стил, дизайн : Този кран е идеалното допълнение за вашата баня с ефектен външен вид, гладки заоблени ръбове, изискан и елегантен дизайн, подходящ за всеки на вашите помещения.Предназначение : Смесители за мивка в банята Украса : бронз, настъргани с маслени бои Брой писалки : 2 Тип на вентила : Керамичен Материал на корпуса на миксера : месинг Материал на чучура : месинг Височина на миксер : 213 мм 8,3 "Височина на носа : 123 mm 4,8"Широчина на носа : 115 mm 4,5"В комплект с инструменти за монтаж аксесоари на Помещение включва : 1 Х Водопроводните кранове комплект с инструменти за монтаж аксесоари, Забележка : . ➹Брой писалки : 2.Лесен за почистване.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа. ➹Брой мотики : 3. ➹Функция : Смесител за баня.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.

Характеристики

New

Продукти в категория