.

.

New
Скоби за подкрепа на плотове YZZHAJ, 16 x12x2 Тежки Скоби за рафтове, Масивни Скоби за рафтове, Экономящие пространство, Скоби за рафтове със собствените си ръце, за да Пло?

Скоби за подкрепа на плотове YZZHAJ, 16 x12x2 Тежки Скоби за рафтове, Масивни Скоби за рафтове, Экономящие пространство, Скоби за рафтове със собствените си ръце, за да Плотове, Шкафове, каминных маси, Черен

BGN 3.33

Сума
На склад

При инсталиране затегнете винтове на скобите за рафтове, за да се предотврати падането, Подходящи за складове, кухни, мазета, гаражи, складови помещения, магазини, офиси и т. ✔ Постоянен скоба за РАФТОВЕ : Метална скоба за камина с триъгълен дизайн, с размер триъгълна ластовицы 0,8 * 0,8 инча, за да се осигури носещата способност на скобата, и два конзола може да се окачи между обектите, което значително спестява пространство.От двете страни на скоби стенни рафтове има дупки за винтове.Сверхпрочная поставка, която е в състояние да издържат на тегло до 500 килограма, така че тя може да се използва като отправна рафта над камината. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с дванадесет винтове и дванадесет расширительными тръби. ✔ Е много ПРИЛОЖИМО : Група за рафтове 16 "x12" има триъгълна конструкция и капацитет над 500 кг.Може да се използва за пейки, на маса, каминных лавици, рафтове, кухненски рафтове, стени двор, градина рафтове и много други. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Идва с дванадесет винтове и дванадесет расширительными тръби.Поставете книги и декоративни предмети, произведения на изкуството и предмети с колекционерска стойност на своята плаващ шелф или направете своите продукти със собствените си ръце. скоба размер 16x12 инча, побира до 500 килограма.От двете страни на скоби стенни рафтове има дупки за винтове. ✔ Е много ПРИЛОЖИМО : Група за рафтове 16 "x12" има триъгълна конструкция и капацитет над 500 кг. ✔ Сверхпрочный дизайн : Тези на l-образни скоби, изработени с черно прахово покритие на повърхността прахово покритие може да се защити повърхността на метална скоба от корозия влажен въздух в помещенията и предотвратяване на корозията метална скоба на открито. ✔ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Заредете скоби за рафтове могат да се използват за подкрепа на плаващи и председателите на скоби за рафтове. ✔ СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : Заредете скоби за рафтове могат да се използват за подкрепа на плаващи и председателите на скоби за рафтове.

Характеристики

New

Продукти в категория