.

.

New
Капилярната кръгла тръба от неръждаема стомана 304 от 2 части, използвани за оборудване и т.н., Дължина 500 mm, външен диаметър: 12 мм, дебелина на стената: от 0,8 mm.

Капилярната кръгла тръба от неръждаема стомана 304 от 2 части, използвани за оборудване и т.н., Дължина 500 mm, външен диаметър: 12 мм, дебелина на стената: от 0,8 mm.

BGN 12.12

Сума
На склад

Моля, бъдете внимателни при работа с продукта ✅Производительность2: неръждаема стомана 304 Може да бъде обработена в съответствие с необходимата ви дължина и може да бъде сварена на съответното оборудване. ✅Производителност 1 : Кръгла тръба от неръждаема стомана Притежава, устойчиви на топлина и корозия на повърхността безпроблемно - това е сплав с общо предназначение, който може лесно заварка или образуват.Използва се в модели на самолети, кораби, автомобили и тръбопроводите за вземане на занаяти собствените си ръце, механични конструктивни елементи, градински продукти и т. ✅Се прилага към: се Използва в модели на самолети, кораби, автомобили и занаяти, индустрия, занаятчийски продукти, тръбопроводите, механични конструктивни елементи, градински продукти и т. Моля, се допуска отклонение 0,5-1 см от ръчно измерване.Описание на продукта Материал : Неръждаема стомана 304 Дължина : 500 мм Помещение включва : 2 тръби от неръждаема стомана 304 Материал : неръждаема стомана-кръгла тръба, изработена от неръждаема стомана 304 и трайно покритие с полиране, която е гладка. ✅Производителност 1 : Кръгла тръба от неръждаема стомана Притежава, устойчиви на топлина и корозия на повърхността безпроблемно - това е сплав с общо предназначение, който може лесно заварка или образуват.✅ Материал : неръждаема стомана-кръгла тръба, изработена от неръждаема стомана 304 и устойчива, с гладко полирани. ✅Производительность2: неръждаема стомана 304 Може да бъде обработена в съответствие с необходимата ви дължина и може да бъде сварена на съответното оборудване. ✅ Материал : неръждаема стомана-кръгла тръба, изработена от неръждаема стомана 304 и устойчива, с гладко полирани.

Характеристики

New

Продукти в категория