.

.

New
Комплект аксесоари за прекъсвач Keten 13 в 1, включващ пътна чанта за носене, прозрачен калъф NS Switch, Регламентирана стойка, защитно фолио за екран от закалено стъкло (2)

Комплект аксесоари за прекъсвач Keten 13 в 1, включващ пътна чанта за носене, прозрачен калъф NS Switch, Регламентирана стойка, защитно фолио за екран от закалено стъкло (2)

BGN 15.18

Сума
На склад

Регулируема детска поставка за вашия Nintendo превключвател на работния режимЗа разлика от други сгради ключове, не е нужно самостоятелни корпуса, ако искате да го постави в док-станция. Калъф с пълно покритие за Joy-Con *2. Силиконови капачки за палеца *4. Здрав, Твърд калъф, осигурява защита при транспортиране на Nintendo switch и аксесоари за Nintendo switch. прозрачност на 99,9%, за да се осигури оптимално, естествена преглед на игри за Nintendo Switch, като The Legend of Zelda Breath of The Wild.За разлика от други сгради ключове, не е нужно самостоятелни корпуса, ако искате да го постави в док-станция.Този калъф затваря предната и задната част на Joy-Cons с точни отвори за лесен достъп до всички портове и бутони.Прозрачен капак калъф *1.Поставка за прекъсвач *1. Регулируема поставка за Nintendo Switch *1.Просто повдигнете задния капак и поставете статива на стойка под правилния ъгъл. ✔ За получаване на пълна гама от аксесоари за Nintendo Switch намерете "KETEN SWITCH" в лентата за търсене (по-горе).С 19 игрални карти и цип, който е подходящ за кабели, захранващ адаптер, както и на други аксесоари, по-малък размер.✔ Калъф за съхранение на голям обем - калъф за носене с твърда черупка и мека вътрешна повърхност предпазва конзолата на Nintendo Switch от драскотини и падане.Нека той се спира на една от трите стойки; гравитацията ще се погрижи за всичко останало.Защитни фолиа за екрана * 2. ✔ Калъф за съхранение на голям обем - калъф за носене с твърда черупка и мека вътрешна повърхност предпазва конзолата на Nintendo Switch от драскотини и падане. ✔Компактна стойка - поставка за играта процес осигурява три зрителен ъгъл и подобрява процесът на игра.С 19 игрални карти и цип, който е подходящ за кабели, захранващ адаптер, както и на други аксесоари, по-малък размер.Лек, сгъваем и джобен размер, удобен за носене. следвайте обратния процес, да се прибират стойка за удобство за носене.Вземете със себе си любимите си игри.Пакетът включва : . ✔ HD Screen Protector - защитно фолио, с висока разделителна способност защитават екрана от прах, драскотини, следи от пръсти, ултравиолетовата радиация и други повреди.

Характеристики

New

Продукти в категория