.

.

New
Кадифе Дъвка премиум-клас с скрит джоб в Тайния джоб, 10 Меки Гривни-завязок за коса, Чанта-портфейл за съхранение на ключове, Ластикът за коса с ластик (10 Кадифени ка?

Кадифе Дъвка премиум-клас с скрит джоб в Тайния джоб, 10 Меки Гривни-завязок за коса, Чанта-портфейл за съхранение на ключове, Ластикът за коса с ластик (10 Кадифени каучук премиум-клас с скрит джоб)

BGN 5.00

Сума
На склад

(размерът може да варира) ✨Размер : ? Кадифе дъвка за коса голям размер, размер ~ 4.✨Дъвка за коса с джоб с цип : ? Големи еластични ленти за коса на таен джоб, в който може да се съхранява червило, колие, ключове, пари или някои други дреболии.Еластични ленти за коса, подходящи за рожден ден, парти, сватба, Хелоуин/Коледа / Нова година и ежедневна употреба. ✨ Широко приложение : ? Разноцветни гумени ленти за коса са идеални за ежедневна употреба и много поводи като абитуриентски бал, рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година и т.3 инча, размер на цип : дължина ~ 3 инча.Лесен за използване и няма да навредят на косата. Това също може да се превърне в чудесен подарък за приятели или роднини. ✨Различни цветове : ?Тези гумени ленти за коса се предлагат в различни приятни цветове, всеки от които ви прави чаровна и добре се съчетава с всякакви дрехи почивка. 10 кадифени гумени ленти за коса със скрит джоб в лененото торбата Тези цветни гумени ленти за коса са изработени от светло нежната тъкан.В тях вие ще изглеждате по-очарователно в тълпата.Това е чудесен подарък за вашата приятелка, съпруга, майка или сестра.

Характеристики

New

Продукти в категория