.

.

New
Liitrton 5 бр. Държач за тебешир на тротоара, Пластмасови Държачи за Тебешир за децата, Регулируема Цветен Скоба за Тебешир за Железопътна линия, Държач за Домашния офис

Liitrton 5 бр. Държач за тебешир на тротоара, Пластмасови Държачи за Тебешир за децата, Регулируема Цветен Скоба за Тебешир за Железопътна линия, Държач за Домашния офис и училище (Случаен цвят)

BGN 2.67

Сума
На склад

са Подходящи за учители и студенти, за да учат, да пишат, да рисуват или да се изчисли математически задачи, момчета и момичета ще го харесат (Без тебешир) Скоба за тебешир здрав и може да ви служи дълго време. 【Защита на пръстите си】 : Цветен пластмасов държач за тебешир може да предпазите ръцете си от директния контакт с тебешир, запази пръстите си, да чисти и да се предотврати ломку тебешир, ефективно намаляване на количеството на отпадъците.Той е подходящ за тебешир, с диаметър около 1 сантиметър. (Без тебешир) Скоба за тебешир здрав и може да ви служи дълго време.Той еластична обтегач.Дължина тебешир лесно да се коригира и им лесно се управлява. 【Широк спектър от приложения】 : Тези скоби за варовик са полезни аксесоари за дома, офиси, класни стаи, училища и т. 【Размер】 : Поставка за варовик има дължина 4,92 инча.Дължина тебешир лесно да се коригира и им лесно се управлява. 【Широк спектър от приложения】 : Тези скоби за варовик са полезни аксесоари за дома, офиси, класни стаи, училища и т. 【Защита на пръстите си】 : Цветен пластмасов държач за тебешир може да предпазите ръцете си от директния контакт с тебешир, запази пръстите си, да чисти и да се предотврати ломку тебешир, ефективно намаляване на количеството на отпадъците. 【Размер】 : Поставка за варовик има дължина 4,92 инча. са Подходящи за учители и студенти, за да учат, да пишат, да рисуват или да се изчисли математически задачи, момчета и момичета ще го харесат.Ако притежателят на управление се замърси, можете лесно да го влажна кърпа.

Характеристики

New

Продукти в категория