.

.

New
Металната тръба 22 мм Тръба от неръждаема стомана, 21 мм, Стоманена тръба 20 мм тръба 19 мм Метална тръба 18 мм Кръгла тръба 17 мм 16 мм Стоманени тръби водопроводна тръба (OD

Металната тръба 22 мм Тръба от неръждаема стомана, 21 мм, Стоманена тръба 20 мм тръба 19 мм Метална тръба 18 мм Кръгла тръба 17 мм 16 мм Стоманени тръби водопроводна тръба (OD22mmID10mm, L50cm)

BGN 0.33

Сума
На склад

Използването на тръби от неръждаема стомана : обикновено се използва в промишлени, автомобилната, химическата, леката промишленост, други промишлени тръбопроводи и механични конструктивни части Марка тръби от неръждаема стомана : Изработени от неръждаема стомана 304 с висока здравина, свариваемостью и продължителна експлоатация. Как да се използва тръба от неръждаема стомана могат да се справят в съответствие с желаната дължина и заварка с помощта на подходящо оборудване. Повърхността на тръби от неръждаема стомана : е изработена от гладка, антиокислительной и антикорозионна смилане.Подходящ за украса на живот и на такива отрасли, като рамка, ръчно изработени изделия, стоки за градинарство, почерк, аксесоари за магазини, мебели и т. Характеристики на тръби от неръждаема стомана : Неръждаема стомана са устойчиви на корозия и окисляване и лесно може да издържа на високи температури. Размер на доставка на тръби от неръждаема стомана : външен диаметър 0,5 мм-720 мм, дебелина на стената 0,1 mm-100 mm 2. Конструкцията на тръби от неръждаема стомана : Вътрешна част безпроблемна, и тя се използва специално за прецизно изтегляне на проекти или за изтегляне на безшевни кръгли тръби от неръждаема стомана.

Характеристики

New

Продукти в категория