.

.

New
Тава за баня, за Плотове, Керамичен Поднос за Тоалетка маса за Баня, Малък Правоъгълен Керамичен Поднос, Кухненски препарат за съдове, Керамична Тава за кухненските

Тава за баня, за Плотове, Керамичен Поднос за Тоалетка маса за Баня, Малък Правоъгълен Керамичен Поднос, Кухненски препарат за съдове, Керамична Тава за кухненските шкафове (Малък розов)

BGN 5.46

Сума
На склад

н 【Чудесен подарък】 : Това е уникален, елегантен и стари подарък, който може да се превърне в чудесен подарък на вашия любим човек, семейство, родители и приятели на фестивала. той не заема твърде много място.Повърхността на листа е гладка, лесно се мият и да се поддържат чисти. той не заема твърде много място.Подходящ за миялни машини и фурни.Марка : JWCBDY Цвят : бял Материал : Керамика Размери на продукта : 8,07 "L x 3,7"W x 0,39"H Форма : Правоъгълна. 【Приложимо място】 : Обикновен бял поднос лесно да се комбинира с обзавеждане, подходящо за бани, плотове тоалетна масичка, мивка, прикроватного маса, кухня и т. 【Многоцелеви】 : Тава-на притежателя, може да се използва като поставка за парфюми, шампоан, четка за зъби, бутилки с лосион, грим, бижута, бижута, часовници, смартфони, дори и като сервировочного тава за храна и напитки и кафе.Подходящ за миялни машини и фурни. 【Многоцелеви】 : Тава-на притежателя, може да се използва като поставка за парфюми, шампоан, четка за зъби, бутилки с лосион, грим, бижута, бижута, часовници, смартфони, дори и като сервировочного тава за храна и напитки и кафе. 【Приложимо място】 : Обикновен бял поднос лесно да се комбинира с обзавеждане, подходящо за бани, плотове тоалетна масичка, мивка, прикроватного маса, кухня и т.

Характеристики

New

Продукти в категория