.

.

New
Кутия на батерията Alipis С Подсветка, Имитиращи Подаръци Без Изкуствена Светлина на Купола на Дядо Коледа, Управлявани Празнични Украси, Украса в нежна корицата, Цен?

Кутия на батерията Alipis С Подсветка, Имитиращи Подаръци Без Изкуствена Светлина на Купола на Дядо Коледа, Управлявани Празнични Украси, Украса в нежна корицата, Централна Началната Маса за Коледа Коледа

BGN 13.64

Сума
На склад

Това може да създаде празнична атмосфера на коледните декор на работния плотПразничен стъклен плафон : Освен това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Това е много красиво мини-украса за коледната елха. Имитация на коледната елха, никога не избледнява, най-добрият коледен декор.Украса на коледна тематика : изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид. - Освен това, може да бъде добър подпори за снимане, за да може да направи няколко красиви снимки. Имитация на коледната елха, никога не избледнява, по-добре.Украса на маса за коледното парти : тя може да се използва като приятно допълнение към оформяне на коледната сцена.Това може да създаде празнична атмосфера. мини коледно дърво с снежинками ще ви даде нови усещания и добро настроение.Осъществяване на списък 1 x Коледен орнамент Характеристики на Светлината : коледно дърво с топла светлина за десктоп - изящна изработка предлага изискани детайли и външен вид.Мини коледно дърво с снежинками : отлична декорация за дома, офиса, заведението и т. коледна украса на масата и може да стане добър подпори за снимане, за да може да направи няколко запомнящи се снимки. -Батерия : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) коледна украса за плота - Размер : около 21,00 X11,00 X11,00 см /8,25 X4,32 X4 Декор за ландшафтна оформление.

Характеристики

New

Продукти в категория