.

.

New
Alipis Чанти за дрехи за Съхранение, Подвесная Чанта-Органайзер, Чанта за съхранение в Общежитието, Нощно Легло, Органайзер за съхранение, Органайзер за Болнично легл?

Alipis Чанти за дрехи за Съхранение, Подвесная Чанта-Органайзер, Чанта за съхранение в Общежитието, Нощно Легло, Органайзер за съхранение, Органайзер за Болнично легло, Чанта за багаж, Поставка за Памперси, Калъф за

BGN 2.33

Сума
На склад

- Цвят : Тъмно синя поставка за леглаИнформация за стоки, Висящ калъф е Лесен за използване, просто го закрепете към всяка прикроватной на нощното шкафче или публиката легла. - Приложимо към различни условия : Нощно шкафче в стаята на общежитието, виси на врата на дома за деца, детска количка, нощно шкафче в болница, отстрани от дивана и т.Плат Оксфорд + мрежа., докато си лежите в леглото. чанта за съхранение., Докато сте в леглото. висящ органайзер За съхранение телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилки с вода и т. нощни органайзер.НОЩНИ ВИСЯЩ ОРГАНАЙЗЕР - Лесен за използване, просто го закрепете към всяка прикроватной на нощното шкафче или шина легла.Детска нощна чанта-голям капацитет, в нея може да се сложи на телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т.Пратката включва 1 х нощна чанта за съхранение на Характеристиките -Добър инструмент за даване на вашия дом подреден вид нощни висящ калъф.Детска нощна чанта-голям капацитет, в нея може да се сложи на телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т. В чантата си, докато сте в леглото. В чантата си, докато сте в леглото. В чантата си, докато сте в подвесном органайзер за леглото. висящ органайзер за таблет и списания Нашата нощна чанта за съхранение, изработен от висококачествен материал, здрав и стилен. - Материал : плат Оксфорд + mesh чанта за съхранение. поставете телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т., докато си лежите в леглото.Плат Оксфорд + мрежа. калъф за съхранение. чанта за съхранение.Нощни висящи чанти-голям капацитет, които позволяват поставяне на телефон, слушалки, зарядни устройства, книги, бутилка с вода и т.НОЩНИ ВИСЯЩ ОРГАНАЙЗЕР - Лесен за използване, просто го закрепете към всяка прикроватной на нощното шкафче или шина легла.Нощни джоба на притежателя,-Нашата нощна чанта за съхранение, изработен от висококачествен материал, здрав и стилен. калъф за съхранение.

Характеристики

New

Продукти в категория