.

.

New
Докинг станция за зареждане и поставка YCCTEAM 2 в 1 за Meta Quest 2, VR-слушалки и контролери, зарядно устройство с магнитен бързо зарядно устройство, led осветление, 2 акумулат?

Докинг станция за зареждане и поставка YCCTEAM 2 в 1 за Meta Quest 2, VR-слушалки и контролери, зарядно устройство с магнитен бързо зарядно устройство, led осветление, 2 акумулаторни батерии с капацитет 1800 mah, бързо

BGN 1.67

Сума
На склад

Тази конструкция позволява да се избегне повторно разглобяване и смяна на батерията, да се намали износване на контролера, да го направи по-удобен за използванеПо-дълго време на възпроизвеждане, може да се използва в продължение на повече от 36 часа виртуална игра след пълно зареждане.Лесно да се определи, когато вашите аксесоари заредени : червен цвят по време на зареждане и синьо при пълно хранене. 【Удобни led индикатори】Зарядно устройство за виртуална реалност oculus quest 2 е оборудвано с led индикатори (ръчно включване / изключване на захранването) в централната колона и на лявата и дясната страни на основания за индициране на състоянието на зареждане на прикрепени слушалки и контролери.Ако търсите зарядната станция с перезаряжаемыми батерии за вашите аксесоари quest 2.Ако търсите зарядната станция с перезаряжаемыми батерии за вашите аксесоари quest 2.След това купи това!!.И може да се зарежда над 2000 пъти. 【Най-добрият подарък за Oculus】 - Перфектния подарък за вашето приключение 2. Тази конструкция позволява да се избегне повторно разглобяване и смяна на батерията, да се намали износване на контролера, да го направи по-удобен за използване.И може да се зарежда над 2000 пъти. 【Молниеносная зареждане】 -Акумулаторни батерии с голям капацитет 2 × 1800 mah ви позволяват пълно зареждане на слушалките виртуална реалност за 3 часа, а сензорните контролери-за 2,5 часа. 【Удобни led индикатори】Зарядно устройство за виртуална реалност oculus quest 2 е оборудвано с led индикатори (ръчно включване / изключване на захранването) в централната колона и на лявата и дясната страни на основания за индициране на състоянието на зареждане на прикрепени слушалки и контролери. 【Най-добрият подарък за Oculus】 - Перфектния подарък за вашето приключение 2. Вие ще получите 1 зарядно устройство, зарядно устройство с притежателя на дисплея на слушалката и монтиране на контролера, 1 USB кабел-C с дължина 1,2 м, 2 своята практика за батерията, 2 акумулаторни батерии тип АА, магнитни съединители, 1 ръководство за потребителя, бъдете сигурни в покупката. 【Молниеносная зареждане】 -Акумулаторни батерии с голям капацитет 2 × 1800 mah ви позволяват пълно зареждане на слушалките виртуална реалност за 3 часа, а сензорните контролери-за 2,5 часа.

Характеристики

New

Продукти в категория