.

.

New
Zerodeko 2 бр. Плот Полк Ъглов Шкаф За Баня Тава Органайзер с Кухненски Органайзер За Съхранение на Начална Ъглова Етажерка Украса Баня Рафтове За Съхранение на Ъглов Б?

Zerodeko 2 бр. Плот Полк Ъглов Шкаф За Баня Тава Органайзер с Кухненски Органайзер За Съхранение на Начална Ъглова Етажерка Украса Баня Рафтове За Съхранение на Ъглов Брояч Wpc Триъгълник

BGN 30.56

Сума
На склад

ЪГЛОВ РАФТ за ДУШАТА - Може да бъде инсталирана навсякъде, например, в кухнята и много други места, което прави вашето съхранение е по-удобноТози органайзер за съхранение също е спалня, санитарен възел, кухненски бокс и пералня.Организирайте всички предмети от първа необходимост за вашата баня, идеални за грим, лак за коса, лосион и друга козметика.Кухненски РАФТ за съхранение - устойчиво положение, я не е лесно да се хвърлят, по-практическа функция, използвайте я с увереност. Органайзер за тави за баня-Триъгълни органайзер за плотове за баня, рафтове за съхранение в банята, органайзер за съхранение с фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба. -Траен материал, издръжлив, които могат да издържат на продължителна употреба, изключително издръжлив органайзер за съхранение.Ти си заслужава да имате.ОРГАНАЙЗЕР за баня на МАСА - Многофункционална употреба, подходящ за различни нужди за съхранение, поддържане на реда в кухнята. срок на съхранение без перфорация - чудесен органайзер за съхранение в кухнята, или в банята.ОРГАНАЙЗЕР за баня на МАСА - Многофункционална употреба, подходящ за различни нужди за съхранение, поддържане на реда в кухнята.Пратката включва 2 x Органайзер за плотове за баня Характеристики -Размер : 35,00 X20,00 X20,00 см.Този органайзер за съхранение също е спалня, санитарен възел, кухненски бокс и пералня.Ъглова етажерка за баня - Външен вид стеллажа за съхранение лесен и щедър, много практичен. -Материал : ъглови стелажи за баня от дърво-пластмасови дъски -Цвят : както е показано на фигура ъглови рафтове за душата -Външен дизайн стеллажа за съхранение лесен и щедър, много практичен органайзер за плота в банята. -Изящна изработка, можете да поставите малки предмети, се слагат неща в него, органайзер за палети с висока носеща способност. Органайзер за плотове за баня.ЪГЛОВ РАФТ за ДУШАТА - Може да бъде инсталирана навсякъде, например, в кухнята и много други места, което прави вашето съхранение е по-удобно.

Характеристики

New

Продукти в категория