.

.

New
Неонова реклама на салон за красота DVTEL по поръчка, Ножица, Гребен, Фризьорски салон, Led Нощни Лампи, Стенни Светещ Знак, Штепсельная вилица, 60x54 см, Ресторант, Бар, каф

Неонова реклама на салон за красота DVTEL по поръчка, Ножица, Гребен, Фризьорски салон, Led Нощни Лампи, Стенни Светещ Знак, Штепсельная вилица, 60x54 см, Ресторант, Бар, кафе-сладкарница (Цвят: USB Размер: 50x45 см)

BGN 136.33

Сума
На склад

2★ Висококачествени потребителски неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване или USB-адаптер.Просто посочете съдържание, цвят, размер или ни изпратете своите дизайнерски чертежи и подробни изисквания.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. ★ Два начина за храна по ваш избор : захранване от USB и от щепсела.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място. ★ Това ще направи живота ви по-интересно.Неонови тела с нова технология LED tube изработени от цветни силиконови тръби и прозрачни акрилни задния панел.Уникален дизайн : за окачване на стената игри стая, бар, магазин, кафене, вкъщи, на закрито или на улицата, навсякъде.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки.Захранва от USB : с ключ за включване /изключване.Захранва от щепсела : с помощта на диммера можете да регулирате яркостта на осветлението. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта. Това също създава романтична и красива атмосфера за сватби и банкети.Захранва от щепсела : с помощта на диммера можете да регулирате яркостта на осветлението.Вместо традиционните стъклени неонови крушки е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели.

Характеристики

Type:
LED Neon Lights
Power:
USB or Plug
Material:
Acrylic back panel, neon tube
Light Size:
50x45cm, 60x54cm
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
New

Продукти в категория