.

.

New
Органайзер за електроника GUEROTKR, Технически Организатор, Електронен Органайзер За Пътуване, Органайзер За Зарядни устройства за Пътуване, Елен в Зачарованном гора?

Органайзер за електроника GUEROTKR, Технически Организатор, Електронен Органайзер За Пътуване, Органайзер За Зарядни устройства за Пътуване, Елен в Зачарованном гората

BGN 1.00

Сума
На склад

★ Размер на електронното организатор за пътуване : 5,9x9,44x3,14 инча / 15x24x8 виж ★ Материал организатор за електроника : Е-чанта за съхранение, изработен от плат Оксфорд за кодиране 900 D ★ Външен дизайн, козметични чанти : на повърхността на електронното организатор, изобразени различни модели, по-изискани модели можете да видите в моя магазин.Водоустойчив дизайн, лек и издръжлив. ★ Органайзер за електроника за пътуване Използването на : E-чанта за съхранение часа, мишки, мобилен телефон, зарядни устройства, слушалки, памет карти, кабели, външен твърд диск, малки електронни аксесоари. ★ Органайзер за електроника за пътуване Използването на : E-чанта за съхранение часа, мишки, мобилен телефон, зарядни устройства, слушалки, памет карти, кабели, външен твърд диск, малки електронни аксесоари. ★ Купи с увереност : Ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да споделите с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да ви осигури приятно пазаруване.Използва се за съхранение на козметика, канцеларски материали, играчки и т.Водоустойчив дизайн, лек и издръжлив. ★ Купи с увереност : Ако имате някакви въпроси или недоволство, моля, не се колебайте да споделите с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, за да ви осигури приятно пазаруване.

Характеристики

New

Продукти в категория