.

.

New
Каишка за мобилен телефон ELECOM, каишка за iPhone през рамо, изкуствена кожа, Подвижни Универсален държач за смартфон, регулируема дължина, подходящи за повечето телефо?

Каишка за мобилен телефон ELECOM, каишка за iPhone през рамо, изкуствена кожа, Подвижни Универсален държач за смартфон, регулируема дължина, подходящи за повечето телефони, Унисекс за мъже и жени - Тъмно сиво (P-STSDH2PLDG)

BGN 6.93

Сума
На склад

《Регулиране на Дължината на》 Шнур може да се регулира по дължина с помощта на регулирана информацияЛесно отсоединяемые куки улесняват лепене и изключване на лентите.Дизайн лесно се съчетава с костюми и офис ежедневни дрехи. 《Лесен за използване 》 За предотвратяване на падането, кражба и загуби. 《Лесен за използване 》 За предотвратяване на падането, кражба и загуби. 《Универсална Съвместимост》 Каишка, съвместима с всички модели iphone и телефони с Android.Два вида надземни листа, "един отвор за кабел" и "две дупки за тонколони", са включени в комплекта и могат да бъдат използвани с всякакъв тип на корпуса.Дори ако в джоба няма дупка за каишка за ръка, можете да използвате приложената калъф за каишка за ръка, просто като го поставите между смартфон и калъф.Лесно отсоединяемые куки улесняват лепене и изключване на лентите. 《Моля, обърнете внимание》 Товароподемност : до 2.Каишка за мобилен телефон може да бъде окачен на рамото му, за да смартфон можете бързо да се насладите.За да се предотврати падането, кражба и загуба.Лесно отсоединяемые куки улесняват лепене и изключване на лентите.Можете да регулирате размера с 20,87 инча до 25,59 инча. 《Универсална Съвместимост》 Каишка, съвместима с всички модели iphone и телефони с Android. 《 Размер》 Каишка : Обща дължина 20,87-25,59 инча, ширина на каишка : W2,56 инча × D0,02 инча × H1,69 инча.Можете да регулирате размера с 20,87 инча до 25,59 инча.

Характеристики

New

Продукти в категория