.

.

New
Адаптер BoxWave, който е съвместим с Lenovo Tab P11 Pro (2-ро поколение) (адаптер от BoxWave) - Устройство за превключване на порта USB-A-C (5 бр.), USB Type-C OTG USB-A за преобразуване на данни за ?

Адаптер BoxWave, който е съвместим с Lenovo Tab P11 Pro (2-ро поколение) (адаптер от BoxWave) - Устройство за превключване на порта USB-A-C (5 бр.), USB Type-C OTG USB-A за преобразуване на данни за таксуване - Сребрист

BGN 7.47

Сума
На склад

Адаптер USB-A-C Port Changer преобразува своя традиционен порт USB-A в актуализиран USB порт-C.Този малък, но мощен адаптер е по-малко от инча на дължина и половин инч в диаметър.Това е най-МАЛКИЯТ адаптер на планетата!Лесно да се заеме със себе си, в случай, че на други места не порт USB Type-C за зареждане на вашето устройство!. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] Функция "В движение" (OTG) ви позволява да прехвърляте данни, както и да използвате аксесоари USB Type-C чрез порт USB Type-A.Превръща вашия стар порт USB-A в актуализиран USB порт-C.Трансформиране и да обновите своя порт с помощта на USB-A в C Port Changer!. предлага се в удобна опаковка от 5 парчета за всички портове!Конвертируйте всички свои пристанища, споделете ги с приятели и семейството си или да ги запази за бъдеща употреба. Сега с негова помощ може да зареждате Tab P11 Pro (2-ро поколение), а също и за свързване на нови устройства и аксесоари.Функция On-The-Go (OTG) ви позволява да прехвърляте данни, както и да използвате аксесоари USB Type-C чрез порт USB Type-А.Това е най-МАЛКИЯТ адаптер на планетата!Лесно да се заеме със себе си, в случай, че на други места не порт USB Type-C за зареждане на вашето устройство!Изработен от висококачествени алуминиеви сплави за да се гарантира дълъг период на употреба. ? [ПЕТ по-ДОБРЕ, отколкото ЕДИН] се предлага в удобна опаковка от 5 парчета за всички портове!Конвертируйте всички свои пристанища, споделете ги с приятели и семейството си или да ги запази за бъдеща употреба.Адаптер Box Wave е Съвместима с Lenovo Tab P11 Pro (2-ро поколение).

Характеристики

New

Продукти в категория