.

.

New
2 Бр. Знак за склада, Пералня, Дървена Табела, селското стопанство пералня, Подвесная Табела, Килер, Окачен на Дървен Интериор с Артистичен Принтом за Домашна Пералн?

2 Бр. Знак за склада, Пералня, Дървена Табела, селското стопанство пералня, Подвесная Табела, Килер, Окачен на Дървен Интериор с Артистичен Принтом за Домашна Пералня, Килер (4,7 x 13,7, бяла - 1 бр.)

BGN 6.45

Сума
На склад

【Набор от ценности 】 Вие ще получите 2 част на знака за пране и знак килер./13,7x4,7x0,3 инча, лесно, е лесно да окачите на стената или вратата. Всеки от тях е с размер прибл. 【Лесно вешается】 Идва с зазубренной закачалка, която е удобна и лесна за бърза и лесна инсталация на стена, предотвратява появата на стената следи или драскотини. 【Надежден материал】 Този вид на декор за фермерска къща е в основата е изработена от качествен дървен материал с добра обработка и дребни печат, без мирис и сигурно, траен и устойчив на абразия, лъскав и елегантен, без дървесен чипс или неравни ръбове, не е лесно ръжда, развали или да избледняват, изящна изработка му позволява да служи дълго време./13,7x4,7x0,3 инча, лесно, е лесно да окачите на стената или вратата. 【Където се използва】 Стенен декор на фермерска къща е подходящ за вътрешно и външно използване, например, кухня, спалня, хол, коридор, веранда, гараж на балкона и така нататък, Можете да го закачите на врата, прозорец, на стена или камина, лесно добавяне на приятен декоративен ефект. 【Където се използва】 Стенен декор на фермерска къща е подходящ за вътрешно и външно използване, например, кухня, спалня, хол, коридор, веранда, гараж на балкона и така нататък, Можете да го закачите на врата, прозорец, на стена или камина, лесно добавяне на приятен декоративен ефект. 【Лесно вешается】 Идва с зазубренной закачалка, която е удобна и лесна за бърза и лесна инсталация на стена, предотвратява появата на стената следи или драскотини. Всеки от тях е с размер прибл. 【Надежден материал】 Този вид на декор за фермерска къща е в основата е изработена от качествен дървен материал с добра обработка и дребни печат, без мирис и сигурно, траен и устойчив на абразия, лъскав и елегантен, без дървесен чипс или неравни ръбове, не е лесно ръжда, развали или да избледняват, изящна изработка му позволява да служи дълго време.

Характеристики

New

Продукти в категория