.

.

New
Тенис лека нощ SOLUSTRE за Спалня, Дървена Лампа във Формата На Вила, Малка Нощна Лампа във Формата На Вили, Прасенце, Нощна Лампа във формата на прасенце банки (на Врата

Тенис лека нощ SOLUSTRE за Спалня, Дървена Лампа във Формата На Вила, Малка Нощна Лампа във Формата На Вили, Прасенце, Нощна Лампа във формата на прасенце банки (на Врата във формата на вили)

BGN 55.60

Сума
На склад

Характеристики - Цвят : както е показано на фигуратаИдеален подарък за приятели и семейство. - Размер : около 13 x 14 x 15 см - Дизайн във формата на вили, изглежда модерен и шик. - Идеален подарък за приятелите и семейството си.Икономия на енергия и защита на околната среда, подходящи за декорация. - Материал : Дърво, електронни компоненти.Пратката включва 1 х лека нощ.Това е един многофункционален не само нощна светлина, но и прасенце.Това е един многофункционален не само нощна светлина, но и прасенце. - Той е богат на функции не само нощна светлина, но и прасенце. - Това също е лампа преди лягане за деца, тя може да позволи на децата спокойно да спи и да не се страхуват от тъмното.Идеален подарък за приятели и семейство.Дизайн на формата на вили, красив и забавен.Описаниевы търсите креативную нощна лампа?Искате енергоспестяващ лека нощ?Продуктът ще отговаря на вашите нужди.Това е led нощна светлина. дизайн на формата на вили, изглежда модерен и шик.Това е и нощна лампа за деца, тя може да позволи на децата да спят спокойно и да не се страхуват от тъмното.Това е и нощна лампа за деца, тя може да позволи на децата да спят спокойно и да не се страхуват от тъмното.

Характеристики

New

Продукти в категория