.

.

New
Ягодово Кофа за Боклук Beavorty с капак, Мини Десктоп Кофа за Боклук, Кофи за Боклук за Плотове, с Малка Кофа за Боклук, Кавайный Сладък Декор за Тоалетна Масичка, Масичк?

Ягодово Кофа за Боклук Beavorty с капак, Мини Десктоп Кофа за Боклук, Кофи за Боклук за Плотове, с Малка Кофа за Боклук, Кавайный Сладък Декор за Тоалетна Масичка, Масичка за кафе, Органайзер, Розов

BGN 3.00

Сума
На склад

Описаниеstrawberry кофата за Боклук, Мини Десктоп кошчето за боклук с капак Кофи за боклук, за да се плотове на Малката кофа за боклук Кавайный сладък интериор на стаята за тоалетна масичка Холна маса органайзер Функции-Материал : PP ?МАЛКА КОФА ЗА БОКЛУК : ??Креативен дизайн ще ви представим няколко прекрасни впечатления и добро настроение.Той е малък и компактен, не заема много място. ?МИНИ-КОФА за БОКЛУК : ??Това е практично и стилно кошчето за съхранение на отпадъци, произведено от полипропиленови материали. ?ОФИС кофата за БОКЛУК : ?? Това не е само кофата за боклук или кутия за съхранение, но и творческа обстановка за украса на вашето жизнено пространство.Малка по размер, лесна за употреба.Той е подходящ за настолни компютри в офиси и учебни стаи, както и в бани, дневни, кухни и други места. ?МИНИ КОФА за БОКЛУК С КАПАК : ??Можете да публикувате теми по-видими, но и по-красива, премахване на каша. ? Кош за боклук на работния плот : ??, Можете да заложите на това прекрасно кофа за боклук в спалнята си, офис, хол, офис или всяко друго място, където ви харесва.Той е подходящ за настолни компютри в офиси и учебни стаи, както и в бани, дневни, кухни и други места. ?МИНИ КОФА за БОКЛУК С КАПАК : ??Можете да публикувате теми по-видими, но и по-красива, премахване на каша. ?ОФИС кофата за БОКЛУК : ?? Това не е само кофата за боклук или кутия за съхранение, но и творческа обстановка за украса на вашето жизнено пространство.

Характеристики

New

Продукти в категория