.

.

New
Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с Cincoze CV-110/P1001 (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, Преносим самоклеящийся титуляр за стилус за Cincoze CV-110/P1001 - ?

Калъф за стилуса BoxWave, който е съвместим с Cincoze CV-110/P1001 (калъф за стилуса от BoxWave) - Преносим калъф за стилуса, Преносим самоклеящийся титуляр за стилус за Cincoze CV-110/P1001 - Черно jet black

BGN 1.00

Сума
На склад

? [УНИВЕРСАЛЕН] СЪВМЕСТИМ с писалкатаВие дори можете да го използвате като титуляр за писалка.Можете да го прикачите към вашия кейсу или до най-CV-110/P1001!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!С дебелина от едва 2 мм, Stylus Porta Pouch няма да спре да защитава вашия стилус.Можете да го прикачите към вашия кейсу или до най-CV-110/P1001!Стегнат, но еластичен ръкав се разтяга, за да може надеждно да поставите писалката, и се забави, за да не падна!.Вие дори можете да го използвате като титуляр за писалка.Просто махнете отметката от скеле и залепете самоклеящуюся втулка върха на всяка чиста повърхност. Никога повече не си губи стилус!Сега можете да носите вашия стилус, заедно с CV-110 / P1001 в този удобен джоба. ? [ИЗИСКАН] е Изработена от еластична тъкан и модерен изкуствена кожа, което прави този елегантен ръкав подходяща за всеки повод!.? [ПРЕНОСИМИ] джоб за стилус Box Wave, който е съвместим с Cincoze CV-110/P1001.Изработена от еластична тъкан, така и от модерния изкуствена кожа, за да се създаде този елегантен ръкав, подходяща за всеки повод!СЪВМЕСТИМ с писалката.

Характеристики

New

Продукти в категория