.

.

New
Контролер Switch Безжична Bluetooth, Геймпад Switch Pro Controller Съвместими с Nintendo Switch/Switch Lite, Поддържа макропрограммирование, събуждане, настроението, функцията на шестиосевого

Контролер Switch Безжична Bluetooth, Геймпад Switch Pro Controller Съвместими с Nintendo Switch/Switch Lite, Поддържа макропрограммирование, събуждане, настроението, функцията на шестиосевого жироскоп (син, Червен)

BGN 17.99

Сума
На склад

Съвместимост с хостове Switch / Switch lite.Ръка, извита ръкохватка, вогнутое рокер и интелигентен дизайн на разположението на клавишите ви осигури комфортно управление. ?️ Безжични контролери с двойно превключване на вибрация, вградена система за двойна вибрация, осигуряват 3 нива на вибрации (слаб-средно силен), се уреждат от бутоните L / R / ZR / ЗЛ, подобряване на геймплея.Характеристики : 1. 4) Поддържа шестиосевую функция жироскоп/ двойна вибрация / макропрограммирование.?️ Безжични контролери с двойно превключване на вибрация, вградена система за двойна вибрация, осигуряват 3 нива на вибрации (слаб-средно силен), се уреждат от бутоните L / R / ZR / ЗЛ, подобряване на геймплея. ?️ Сензори за превключване на контролера вградени 6-аксиални сензори за движение с гироскопом, функцията за автоматично / ръчно управление улесняват прицеливание с помощта на превключвател на контролера, които позволяват да се получават удоволствие от хазарта.Време за зареждане 3,5 часа, време на работа от 10 часа, се уверете, че сте в състояние по-дълго да се насладите на играта, без прекъсване.Безжичен контролер ви позволява да се насладите на играта, без ограничения в пространството. ?️ Ниска консумация - дизайн на контролера с автоматично преминаване в режим на готовност, намек за зареждане и предупреждение за ниско напрежение. ? Преминете контролер, снабден с регулируема двойна вибрация, ще ви даде усещането за истинска игра.Технически характеристики : Модел : PRO Switch Време за зареждане : 3.Ръка, извита ръкохватка, вогнутое рокер и интелигентен дизайн на разположението на клавишите ви осигури комфортно управление.56 В СЕКЦИЯТА Как да свържете Bluetooth?Стъпка 1. Включете switch user, извършете търсене на bluetooth. ?️ Ниска консумация - дизайн на контролера с автоматично преминаване в режим на готовност, намек за зареждане и предупреждение за ниско напрежение. Индикатори led1 ~ led4 мига, връзката е изпълнено успешно.Безжичен контролер ви позволява да се насладите на играта, без ограничения в пространството. ?️ Сензори за превключване на контролера вградени 6-аксиални сензори за движение с гироскопом, функцията за автоматично / ръчно управление улесняват прицеливание с помощта на превключвател на контролера, които позволяват да се получават удоволствие от хазарта.

Характеристики

New

Продукти в категория