.

.

New
14 от Опаковки Автоматични вакуумни торби за прах, Подмяна на филтърни ръкави робот-прахосмукачка ECOVACS DEEBOT X1 OMNI Turbo T10, автоматични торби за отстраняване на замърсява

14 от Опаковки Автоматични вакуумни торби за прах, Подмяна на филтърни ръкави робот-прахосмукачка ECOVACS DEEBOT X1 OMNI Turbo T10, автоматични торби за отстраняване на замърсявания.

BGN 13.33

Сума
На склад

【Идеална за засаждане】 Вакуумни торби за прах, съвместими с пылесосами серия DEEBOT X1 : ECOVACS DEEBOT X1, X1 Turbo, X1 Plus, X1 Omni, робот-прахосмукачка T10Всяка вакуумна торба с капацитет 30 контейнери с мръсотия, прах, коса и боклуци. 【Висококачествени материали】 е Изработен от много устойчив на опън точност на нетъкан текстил и тъкани, выдуваемой от стопи.Вакуумни торби Cattrees са стегнати, без изтичане на прах, ефективно блокиране на 99,97% от прах. 【ПОДОБРЕН ДИЗАЙН на ПЕЧАТИ】 - Подобрена технология за уплътняване и висококачествени материали намаляват риска от изтичане на 33%.Направете смет лесно и произволно. 【Лесна ПОДМЯНА И унищожаване】 : никакви средства не се изисква просто да поставите съответния слот за карти с памет и затворете капака, и можете да го използвате веднага;Сменяеми вакуумни торби.Сменяеми Вакуумни торби.Тъкан здрава, удобна, чиста, може да се перат и да се използват многоразово. 【Ценен пакет】 включва 14 опаковки автоматични торби за премахване на прах и нашето приятелско обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.

Характеристики

New

Продукти в категория