.

.

New
TWDYC DC 6-28 В Ключ за Защита на входа на двигателя от претоварване работен ток, Модул Проекция на Претоварване при Късия Замыкании за Ключа за Защита на Входа на двигат?

TWDYC DC 6-28 В Ключ за Защита на входа на двигателя от претоварване работен ток, Модул Проекция на Претоварване при Късия Замыкании за Ключа за Защита на Входа на двигателя

BGN 0.33

Сума
На склад

моля, разберете, благодаря!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерванеТози контролер на двигателя за постоянен ток с ключов превключвател ви позволява да управлявате посоката на двигателя за постоянен ток с помощта на напрежение и постоянен ток с широтно-width модулация (PWM), с работен цикъл, който е напълно регулирана устройство в диапазона от 0% до 100% . Позволява сервирайте постоянен ток на двигателя за постоянен ток или друга тежест на постоянен ток. Време автоматично нулиране : регулира от 1 до 600 секунди. Позволява сервирайте постоянен ток на двигателя за постоянен ток или друга тежест на постоянен ток.Този контролер на двигателя за постоянен ток с ключов превключвател ви позволява да управлявате посоката на двигателя за постоянен ток с помощта на напрежение и постоянен ток с широтно-width модулация (PWM), с работен цикъл, който е напълно регулирана устройство в диапазона от 0% до 100% .Пратката включва : 1 х модула за защита Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Изходно напрежение : 8 А (Съпротива), 5 (на двигателя).Изходно напрежение : 8 А (Съпротива), 5 (на двигателя). Позволява сервирайте постоянен ток на двигателя за постоянен ток или друга тежест на постоянен ток.

Характеристики

New

Продукти в категория