.

.

New
Кофи за Боклук AYMAYA, Десктоп Кофата за Боклук, за Офис, Тенис на Маса, Кухненско Малка Кофа за Боклук, Цветна Пластмасова Кофа за Боклук, Капак За Разклащане, Кофа, Мал?

Кофи за Боклук AYMAYA, Десктоп Кофата за Боклук, за Офис, Тенис на Маса, Кухненско Малка Кофа за Боклук, Цветна Пластмасова Кофа за Боклук, Капак За Разклащане, Кофа, Малката Кошница за ценни Книжа, Стил на Дома (Цвят:

BGN 2.33

Сума
На склад

Така че това определено е отлична помощ за шивачи, кафе дейци, домакини, офис служители и тВътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите. ● Малка кофа за боклук с капак, изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на пръстови отпечатъци, елегантен, не оставя петна и лесен за почистване.8 смВес : 102 грама Функция на приложение : Това е лесно за боклук. ● Подходящ за труднодостъпни места, като гардероб, кола, плот, офис и плота на масата.Така че това определено е отлична помощ за шивачи, кафе дейци, домакини, офис служители и т. ● Сладък малък домашен боклук, красива декорация на масата, лесно се полага.В него се съхраняват макулатура, трохи, утайка от кафе, кори, пакети и всеки дребен боклук. ● Лесна за използване на горния капак, който може да се оттегли, тя може да служи за украса и съдържа вашата маса чисти с помощта на този малък боклук кофи на масата.Конструкция квадратна форма, спестява място.☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите.Материал : екологично чиста пластмаса, нетоксичен и вкус.Можете да го поставите навсякъде кухня, хол, тоалетна, спалня, офис и т.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.В него се съхраняват макулатура, трохи, утайка от кафе, кори, пакети и всеки дребен боклук.

Характеристики

New

Продукти в категория