.

.

New
Индийски полк, 3 Серии Стенни Куки за дрехи | Тюркоаз Закачалка За Кърпи С Двойно плетене на една Кука | Съвременни Железни Куки За Хавлии | Реколта Стенни куки с Росс?

Индийски полк, 3 Серии Стенни Куки за дрехи | Тюркоаз Закачалка За Кърпи С Двойно плетене на една Кука | Съвременни Железни Куки За Хавлии | Реколта Стенни куки с Россыпью [13,97 см]

BGN 31.97

Сума
На склад

Кука за дрехи на Съвременния цвят : тюркоазЗа плоски куки с желязна тюркоаз россыпью : Тези куки са изработени ръчно и придават класически вид.Кука за дрехи на Съвременния цвят : тюркоаз.На разположение в различни дизайнах и цветове.За шоуто на залата : необичаен, изтънчен, модерен, независимо от това, какво искате да кажете за личния вкус, тук е огромна колекция от дизайнерски стенни куки.[Характеристики]- Нашата вита закачалка-органайзер за коридор за покритие са устойчиви на корозия, многоразова, маслостойка, водоустойчив, дебела и устойчива.Можете да използвате тези куки за закачане на дрехи, шапки, ключодържатели, кърпи, кафе чаши и много други. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма.Ние се грижим за екологично чисти продукти, произведени ръчно, модерни и достъпни по цена.Проекция : прибл. [Обемът] - Нашите куки се отличават с висока здравина и могат да се настанят до 30 килограма.Куки за стенни закачалки Материал : Желязо.Проекция : прибл. [Характеристики]- Нашата вита закачалка-органайзер за коридор за покритие са устойчиви на корозия, многоразова, маслостойка, водоустойчив, дебела и устойчива.

Характеристики

New

Продукти в категория