.

.

New
Кука LYSLDH от здрава вискоза, без перфорация, с монтиран на стената кука, монтиран на стената кука, кука зад вратата, Безшевни кука за дрехи, стенен кухненски кука (Цвя?

Кука LYSLDH от здрава вискоза, без перфорация, с монтиран на стената кука, монтиран на стената кука, кука зад вратата, Безшевни кука за дрехи, стенен кухненски кука (Цвят: D, размер: както е показано на фигурата)

BGN 58.87

Сума
На склад

Висящи куки широко се използват в бани, спални, пералня, гардеробных и тПодходящи за различни стилове на дома, като прави украса за дома красиви и подут. Поради светлинни ефекти, яркостта на дисплея, контраст и т.Не пада при контакт с вода, не се страхува от влажна среда.Гладки ръбове и няма да навредят на дрехи. цветовата гама на изображенията може леко да се различават от действителния продукт. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 мм, благодаря.Не пада при контакт с вода, не се страхува от влажна среда.Творческа комбинация от цветове, лесна и универсална.Подходящи за различни стилове на дома, като прави украса за дома красиви и подут.Описание : Гладки ръбове и няма да навредят на дрехи, идеално се съчетават по цвят, са прости и универсални, подходящи за различни стилове на дома, правят декорации за дома красиви и лепкава, не отваливаются при контакт с вода, не се страхуват от влажна среда, притежават висока носеща способност, материал ABS, здравото сцепление със стената, сигурно се мотае Опаковка включва : кука * 6 бележки : 1.Гладки ръбове и няма да навредят на дрехи.Сверхнагруженный материал ABS, здравото сцепление със стената, сигурно се мотае.

Характеристики

New

Продукти в категория