.

.

New
Почистваща гел НАЗДРАВЕ и УСТРОЙСТВА за автомобил, 4 опаковки, определени за детайлите на автомобила, Аксесоари за комплект за почистване на автомобила, Шпакловка ?

Почистваща гел НАЗДРАВЕ и УСТРОЙСТВА за автомобил, 4 опаковки, определени за детайлите на автомобила, Аксесоари за комплект за почистване на автомобила, Шпакловка за автомобилни Аксесоари, за Пречистване на купето,

BGN 3.01

Сума
На склад

(Забележка : гел замазка за почистване на автомобили не е ядивна, моля, дръжте го далеч от детето)Нанесете гел за почистване на превозното средство във всички малки пукнатини, натиснете върху пречистване на вентилационните отвори на автомобила, и на прах ще унесена.Засовывайте инструменти за детайлите на автомобила на всички малки пукнатини, и мръсотия се придържа и вылезет обратно!. ?【Почистваща гел за почистване на автомобилни принадлежности】 - Решения за почистване на уединени кътчета от прах. Решение за почистване на уединени кътчета от прах. 4 опаковки за обзавеждане за съхранение на багаж - само на 280 г (ягоди, лимон, грозде и боровинки).Просто натиснете леко с препарат за почистване на вентилационните отвори на автомобила до прашна повърхност и бавно се изтегли гел за почистване на превозното средство, така че мръсотията е изчезнал.Почистваща гел НАЗДРАВЕ - средство за почистване на уединени кътчета от прах. ?[Екологично чисти автомобилни принадлежности] - Това е средство за почистване на клавиатура, изработено от почистващо гел, има сладък аромат. (Забележка : да не се изплакнете почистващия гел във вода.Например, вентилационни отвори или малки прорези на вентиляционном отверстии на автомобила, волана, таблото конзола, кутии за съхранение, подстаканнике, клавиатура, кутия за съхранение, принтер, мобилен телефон, калкулатор, динамиката на екрана на КОМПЮТЪРА и т.Например, вентилационни отвори или малки прорези на вентиляционном отверстии на автомобила, волана, таблото конзола, кутии за съхранение, подстаканнике, клавиатура, кутия за съхранение, принтер, мобилен телефон, калкулатор, динамиката на екрана на КОМПЮТЪРА и т.Комплект за почистване на автомобила може лесно да събира прах.В опаковка : 4 * гел за почистване на автомобил.? [Средство за почистване на автомобили] Почистваща гел - средства за почистване на уединени кътчета от прах.Можете също така да притискат леко средство за почистване на клавиатурата на повърхността на клавиатурата, а след това бавно извади, на прах ще бъде изтрита, заедно с почистващ гел. ?[Безрисковое средство за почистване на автомобили】- Закупуване на почистващо гел -Ако имате някакви въпроси по отношение на гел, моля, свържете се с услугата услугата НАЗДРАВЕ, ние ще решим проблема вместо вас.

Характеристики

New

Продукти в категория