.

.

New
Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Надписи, Ферма, Крава, Цитат за Любовта, Будка за Целувки, XOXO, Червени Устни, Лидице Знак в Клетката от Бъфало, Годеж, Стенно Изку?

Кръгъл Метален Венец за Св. Валентин, Надписи, Ферма, Крава, Цитат за Любовта, Будка за Целувки, XOXO, Червени Устни, Лидице Знак в Клетката от Бъфало, Годеж, Стенно Изкуство, Проблемни Означения за Верандата Фермерска

BGN 2.67

Сума
На склад

❤ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорацияПразнични украси : Метални консервени означения могат да придадат уникален стил арт декор на стените. ❤ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера.Тенекеджия означения не само представляват стойност за кухня, но и имат художествена красота, която придава харизма и характер на мястото, където те са изложени на показ.Лесен за почистване и лесно протирается.Актуалност на логистиката и сервизно обслужване може да бъде гарантирано.Създаване на занижени, но модерна атмосфера. ❤ ПЕРФЕКТЕН размер : на разположение няколко размера. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖИМО : Метални консервени табели са широко използвани в барове, кръчми, налетах, ретро-клубове, заведения, плакати, клубове, къщи, кафенета, магазини, ресторанти.Създаване на занижени, но модерна атмосфера.Този знак е силен и устойчив, издържа на слънце и дъжд и не избледнява.Поради осветление, цветове могат да се различават и резултатите се получават няколко неточни.Водоустойчиви, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Класически тенекеджия надписи - атрактивен и забавен аксесоар за всеки дом или офис. ❤ЛЕСНО да се мотае : лека метална лидице табела предварително просверлена, което улеснява декорация.Лесен за почистване и лесно протирается. ❤Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.На тези забавни ретро и стилно означения ще се превърне в идеален подарък за почти всеки повод. ❤Произведено в САЩ : Нашите метална табела е изработена и идва от Съединените Щати.❤МАТЕРИАЛ : Изработен е от калай / метални желязо, екологично чисти и са годни за рециклиране.Те са отпечатани, всъщност не са ръждясали.Този размер се прави на металния знак са много подходящи за всяко помещение, като улица, гаражи, кухня, кафенета и барове.

Характеристики

New

Продукти в категория