.

.

New
Leche Pal Pelo Vida Detox – дневна маска за коса за борба с косопад. Дълбоко подхранваща терапия за коса с Червен лук и Сметана. Mascarilla capilar de cebolla roja y guanabana. Без SLS и парабени | 8,4 т?

Leche Pal Pelo Vida Detox – дневна маска за коса за борба с косопад. Дълбоко подхранваща терапия за коса с Червен лук и Сметана. Mascarilla capilar de cebolla roja y guanabana. Без SLS и парабени | 8,4 течни унции

BGN 4.66

Сума
На склад

НЕ СЪДЪРЖА СУЛФАТИ, СОЛИ И ПАРАБЕНИАлое вера : помага за възстановяване на мъртвите клетки от кожата на главата, действа като чудесен климатик и прави косата гладка и блестяща.Маска Vida Detox Day Spa възстановява загубените хранителни вещества и помага за възстановяване мекотата и жизнеността на косата, осигуряване на интензивно хранене, което засилва кичура коса.Дневните СПА маска за коса Leche Pal Pelo VIDA Детоксикация помага за предотвратяване на загубата на коса, придавайки им мекота, блясък и жизненост.Саурсоп : допринася за по-здравословен.Прекрасно мирише и е подходящ за всички типове коса.Червен лук : подхранва космените фоликули и възстановява загубените хранителни вещества за кожата на главата.За всички типове коса.Той осигурява интензивно храна, което засилва направления на косата и помага за стимулиране на растежа им, в допълнение към очистването на косата от остатъци.Hair Spa - това е маска, изработена от естествени екстракти от шипка и червен лук; съдържа стволови клетки, които възстановяват загубените хранителни вещества и помагат да си върне мекота и жизненост на косата.НЕ съдържа сулфати, парабени, сол.Линия за борба с косопад Leche Pal Pelo VIDA DETOX, произведени с високо съдържание на сметана, червен лук, стволови клетки, масло от жожоба, биотин, лайка и зелен чай; предназначена за предотвратяване на преждевременното падане и укрепване на косата, да им блясък, хидратация, мекота, обем, хидратира, възстановява и предпазва от появата на отворени върховете и резба.

Характеристики

New

Продукти в категория