.

.

New
Маслинено-зелен банер на рождения си ден - Неутрален, основана на пола кръщение на дете, украса на първия рожден ден в гората, украса от слонова кост, златни панделки

Маслинено-зелен банер на рождения си ден - Неутрален, основана на пола кръщение на дете, украса на първия рожден ден в гората, украса от слонова кост, златни панделки, венец и украса за рожден ден, подпори за фотосесия.

BGN 9.59

Сума
На склад

Използвайте тази венец от ленти маслинено-зелен цвят, цвят на слонова кост и злато за украса на вашия рожден денТук ще усетите добро съотношение между цена и качество.Ако имате някакви въпроси, моля, Джеймс, не се колебайте да се свържете с нас, желаем ви приятно пазаруване.Това е една неутрална, основана на пола кръщението на детето. , записвайте си красива на партито по случай рождения ден. ?НЕГО можете да УКРАСИТЕ - той може да се появи на десертном масата, на фона на стената, трапезария стол или рамката на рамката, при необходимост, той също така може да увиване около талията, след парти по случай рождения ден също така може да се мотае в стаята за чанти и коридора като украса.Това ще даде блясък вашия случай и е идеално място за партита на закрито или на открито. Ще Получите висока оценка от семейството и приятелите.Можете да настроите разстояние в съответствие с вашите нужди, така че то да отговаря на вашия масата за вечеря или на фона на стената. ? Най-доброто следпродажбено обслужване.Ако вас това не ви допада, ако стоката е чист и зареден, ние приемаме пълно възстановяване. обслужване на клиенти е на разположение онлайн 24/7 и е валидна политика за връщане в рамките на 90 дни.

Характеристики

New

Продукти в категория